duminică, 24 ianuarie 2010

Despre NOI.....Oamenii....

Ne nastem singuri si murim inconjurati de familie si prieteni, inconjurati de iubire si tristete deopotriva.....cine spune ca suntem datori cuiva cu explicatii si raspunsuri la o groaza de intrebari inutile pentru NOI. Fiecare isi face viata asa cum vrea,cum simte si raspunde pentru fiecare decizie pe care o ia, dar pentru ca toti suntem conectati intr-un fel sau altul trebuie sa simtim cand e foarte posibil ca actiunile noastre sa raneasca o persoana apropiata.Lucrurile sunt simple.....nu filozofez absolut deloc......daca simti ca trebuie sa GO WITH THE FLOW....even if u can hurt someone like hell.....atunci DO IT.Din pacate asa suntem noi, asta e firea noastra, sa nu realizam pe moment ce pierdem decat dupa ce Domnul TIMP isi face simtita prezentza.......ca un laitmotiv pot pune starile pe care inca le mai am (un fel de downswing uri) pe seama celei de-a doua naturi, si anume OBISNUINTA :)......dar la fel de repede cum te obisnuiesti cu cineva te poti si lipsi complet de prezenta acestuia in viata ta. Timpul niciodata nu intarzie sa-si faca treaba.....deci am incredere in EL si repet ceea ce am spus si intr-unul din post-urile anterioare......orice sfarsit are un inceput si orice inceput are povestea lui.EU AM INCREDERE IN A MEA :) si drept dovada, mai nou ascult cv foarte tare recomandat de un prieten F bun.....si anume un artist complet, un one man show, o sursa imensa de inspiratie. Deci imi permit sa va luminez si pe voi (aia 3 care imi cititi bloguul)......artistul se numeste Jason Mraz. Probabil ca ati auzit de el cu piesa I'm Yours.....dar va marturisesc ca pe albumul '' We Sing, We Dance, We Steal Things'' exista f multe capodopere cum ar fi ''Make it Mine'' pe care am sa o si postez aici. Iubiti, credeti, visati si nu uitati....raniti pe cat mai putin posibil pentru ca eu cred in echilibrul universal si......e nasol....so LIVE HIGH ;)

4 comentarii:

  1. faina melodie dar totusi incearca sa nu mai folosesti atat de multe puncte de suspensie chiar daca "hartia" suporta orice.

    RăspundețiȘtergere
  2. mda, punctele subliniaza momentele in care " hartia" asteapta cv nou ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Un scriitor italian (destul de obscur, de altfel)zicea ca "membrii unui cuplu se supun reciproc celei mai de jos forme de inselare. Eu ma prefac ca esti centrul universului meu si tu la fel... In acest fel vom uita ca, din momentul in care am trecut de prima copilarie suntem irevocabil singuri, fiecare izolat in centrul propriului sau univers [...] iubirea e o mitologie menita sa exorcizeze frica de singuratate" Hm?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai Vlad, ce sa zic.....frumos citat. M-ai luminat.....hai la tata sa-ti dea un hug :D....PS: Putin mai tarziu, in timp, toate astea nici nu vor mai conta.....va ramane decat fumul :)))))

    RăspundețiȘtergere